Gemeenten    Ontwikkelaars    Beleggers    Bedrijven/Instellingen

   
Ballast Nedam Ontwikkelingsmaatschappij
Ballast Nedam heeft in competitie een ontwikkelplan gemaakt voor het Stadionplein in Amsterdam. Ondernemend Parkeeradvies heeft daarbij invulling aan de parkeeropgave gegeven.

ING Real Estate
In het kader van ontwikkelingen in ondermeer Amsterdam Noord, en de Zuid-As adviseerde Ondernemend Parkeeradvies ING bij het capaciteitsvraagstuk en de financi�le waardering van de parkeervoorzieningen en zijn er analyses gemaakt van het parkeerbeheer bij winkelcentrum Megastores in Den Haag waar een ingrijpende herontwikkeling en uitbreiding aanstaande is.

OVG
Voor OVG is een parkeeranalyse en financiële prognose gemaakt van de parkeervoorziening bij Tilburg Mall waar een ontwikkeling van 100.000 m2 winkels was voorzien. Inmiddels is bekend dat het project niet wordt gerealiseerd.

Proper Stok
Ondernemend Parkeeradvies ondersteunde Proper Stok met parkeeranalyses bij competities ondermeer voor de ontwikkeling van het Archiefterrein Amsterdam. Er is voor Proper Stok een gebiedsanalyse gemaakt van de parkeerontwikkelingen op de Kop van Zuid in Rotterdam in relatie met de herontwikkeling van de Fenixloodsen op Katendrecht.

Staedion
Stadion werkt aan het projectplan Regentesse-Zuid in Den Haag. Ondernemend Parkeeradvies is gevraagd de parkeerbalans op te stellen, een visie te geven over het doelgroepenbeleid en een indicatie te geven van de waarde van het parkeervastgoed.